Nederlands

Lex Lubbers – Piano, klarinet, saxofoons, zang
Micha Ledig – Contrabas (Daphne), Banjo

Ons duo speelt vooral in Nederland en Duitsland, soms in België en in Zweden, maar uiteindelijk ligt de wereld voor ons open.
Swing liedjes en Latijns Amerikaanse, wisselen af met Jazz & Lounge-muziek. Columbus speelt daarnaast songs van o.a. Stevie Wonder en andere Soul iconen, maar ook liefhebbers van traditionele jazz komen aan hun trekken. Oorwurmen van vroegere Nederlandstalige artiesten komen op een eigen Columbuswijze voorbij. Dankzij volledig ambachtelijke en akoestische muziek is Columbus geschikt voor kleine gezelschappen, verzorgingshuizen, feesten, recepties en ook uitvaarten. Columbus Swing speelt (het liefst) ook als trio met gitarist Jeroen Becx. In die samenstelling wordt de piano afgewisseld met andere instrumenten zoals saxofoons, klarinet, melodica ea. De naam is dan Yezz! That’s Swing
Tip: ook voor scheidingsfeesten zijn wij een relaxende en bijna onmisbare factor.

Voor grotere evenementen bevelen wij natuurlijk het “legendarische Jazzorchester Muckefuck” aan. Met Jazz, Dixie, Caribische en Regae muziek kan deze groep de boel leuk op zijn kop zetten. In dat geval kom je ons ook tegen.


E-mail
 Columbus Swing